Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr hunedorean de 34 de ani, care urma să plece în Italia, a dispărut fără urmă. Familia şi prietenii îl caută cu disperare de o săptămână

Hunedoreanul Florin Bulbucan, de 34 de ani, a dispărut fără urmă de o săptămână. Tânărul urma să plece în Italia, având asupra sa bagajele şi 1.500 de euro.

de Redactia Observator

la 05.02.2018 , 11:46

Florin Bulbucan, în vârstă de 34 de ani, din Hunedoara, a dispărut fără urmă de o săptămână. Tânărul urma să plece în Italia, având asupra sa bagajele şi 1.500 de euro.

Tânărul a plecat luni din Petroşani. A ajuns la Deva, la autogară, de unde ar fi urmat să se urce într-un autocar cu destinaţia Italia. 

Ultima oară a vorbit cu tatăl lui şi i-a spus că urmează să urce în autocar. Însă nu s-a mai urcat. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de Florin Bulbucan.  

Articolul continuă după reclamă

Nemulţumiţi că verificările Poliţiei nu au dus la nicio informaţie clară privind dispariţia lui Florin Bulbucan, familia şi câţiva prieteni au venit la Deva în încercarea de a afla mai multe.

Începând de luni, din jurul orei 14.00, telefonul său mobil e închis. 

Poliţiştii hunedoreni au stabilit până acum că bărbatul a ajuns din Petroşani în Deva, dar nu s-a mai urcat în autocarul care trebuia să îl transporte în Italia.

 „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că reclamantul l-a condus pe fiul său la autogara Petroșani, iar de aici acesta a plecat cu un microbuz spre municipiul Deva. Bărbatul, în jurul orei 12:00, a luat legătura cu fiul său, care i-a spus că, în aproximativ o jumătate de oră urma să plece cu un alt autocar, cu destinația Italia, ceea ce, însă, nu s-a mai întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, potrivit presei locale.

Florin Bulbucan a fost dat în urmărire naţională.

Semnalmentele acestuia sunt: înălțime – aproximativ 1,65-1,70 m, greutate – aproximativ 80 kg., ochi căprui, păr scurt, brunet, ten măsliniu, față rotundă, poartă barbă scurtă, întreținută, și nu prezintă semne particulare pe față sau corp.

La data plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din fâș până la nivelul taliei având culoarea galbenă, prevăzută cu fermoar și glugă, o pereche de pantalon tip blue jeans (de culoare albastră) care prezintă tăieturi în față, la nivelul coapselor, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare albă.

Persoanele care pot da informaţii în cazul dispariţiei dispariţiei lui Florin Bulbucan sunt rugate să sune la 112.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un tânăr hunedorean de 34 de ani, care urma să plece în Italia, a dispărut fără urmă. Familia şi prietenii îl caută cu disperare de o săptămână