Antena Meniu Search
x

Un tânăr de doar 29 de ani a murit, după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit violent de o maşină în Iaşi

Un tânăr de doar 29 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie produs pe raza localităţii Costeşti din judeţul Iaşi.

de Redactia Observator

la 28.08.2021, 15:23

Un tânăr de doar 29 de ani a murit, după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit violent de o maşină în Iaşi
Un tânăr de doar 29 de ani a murit, după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit violent de o maşină în Iaşi - ISU Iaşi
  • Accidentul s-a petrecut pe raza localităţii Costeşti, din judeţul Iaşi.

Primele informaţii de la faţa locului, obţinute de Clara Mihociu, corespondent Observator, arată că motocicleta pe care se afla tânărul de 29 de ani s-a izbit violent de o maşină.

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu două autospeciale de intervenție, EPA şi o ambulanţă tip C de la Serviciul Judeţean, dar şi un elicopter SMURD. 

Din păcate, motociclistul de 29 de ani a fost găsit inconştient la faţa locului, iar în cele din urmă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la spitalul din Târgu Frumos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un tânăr de doar 29 de ani a murit, după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit violent de o maşină în Iaşi