Antena Meniu Search
x

Un tânăr din București și-a invitat doi prieteni la băutură, iar aceștia l-au bătut și l-au jefuit 

Un tânăr de 19 ani, din București, și-a invitat doi prieteni acasă, la un pahar de băutură, iar aceștia din urmă l-au bătut și l-au jefuit.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.11.2020, 09:55

Atacatorii au fost arestați preventiv
Procurorii i-au capturat pe atacatori după aproximativ o lună - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Prietenii victimei au fost ridicați în urma unor percheziții efectuate în Argeș.
  • Atacatorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Incidentul s-a produs la începutul lunii octombrie, când tânărul a invitat acasă la el alți doi tineri, unul de 17 și unul de 18 ani.

După câteva pahare de băutură, spiritele s-au încins. Tânărul de 18 ani a început să lovească gazda și a imobilizat-o, iar cel de 17 ani a scos un pistol tip Airsoft și a recurs la amenințări.

Atacatorii au fugit din locuință cu 2.500 de lei, un telefon mobil și cheile de la casă, iar victima a depus plângere la Secția 19.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au demarat o anchetă și, după aproximativ o lună, au decis reținerea celor doi atacatori în urma unor percheziții efectuate în județul Argeș.

În urma perchezițiilor au fost recuperate bunuri provenite din săvârșirea infracțiunii.

Atacatorii au primit mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr din București și-a invitat doi prieteni la băutură, iar aceștia l-au bătut și l-au jefuit