Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Lăpuș a jefuit același magazin de 5 ori, spre disperarea proprietarului: "Merge poliţia la el, dă din bunuri, tura asta n-a dat nimic"

Magazin cu autoservire, program non-stop şi produse gratuite. Asta pare că şi-a deschis proprietara unui minimarket din Lăpuş. Dar nu pentru orice clienţi, ci pentru unul singur. În ultimii cinci ani, bărbatul a venit la furat cu precizia unui ceas elveţian. Noaptea, când nu-l deranjează nimeni şi când are timp să verifice rafturile, să-şi aleagă ce-şi doreşte. Ultima vizită fost filmată de camerele de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 23:12

Vezi și

Parcă niciodată n-a fost mai adevărată zicala conform căreia infractorul se întoarce întotdeauna la locul faptei. Ei bine, în Lăpuş, hoţul s-a întors nu o dată, ci chiar de cinci ori. Cu succes pentru el şi pagubă pentru proprietarul magazinului. Care e deja exasperat de îndrăzneala spărgătorului în căutare de alcool şi ţigări. 

Proprietar magazin: Intră peste oameni în casă, deci nu numai la noi. Sparge şi după ce sparge merge poliţia la el, dă din bunuri, dacă dă, tura asta n-a dat nimic. 

Aventura spărgătorului de magazine

Camerele de supraveghere au surprins întreaga aventură a individului. În ciuda celor cinci ani de experienţă în hoţie, bărbatul se cam chinuie să intre în magazin. Reuşeşte să se strecoare cumva, dar se vede nevoit să se culeagă de pe jos. Apoi vizitează pe rând raioanele de interes. Clientul nedorit trece şi pe la casa de marcat. Dar nu ca să dea, ci ca să ia toţi banii din sertar. Apoi, încărcat cu alcool şi ţigări, pleacă mulţumit de captură. Pare că i-a mers bine şi anul ăsta. 

Pe acelaşi subiect

Proprietar magazin: Eu 13 le ştiu, fapte, ale lui, 13, dar am înţeles că are vreo 30. 

Individul a devenit spaima micilor afacerişti din Lăpuş. Deja şi-a câştigat renumele de "Spărgătorul de magazine". Ba chiar s-ar lăuda că nimeni nu-i poate face nimic. 

Proprietar magazin: A spart şi la şcoală, a luat toate sculele. Atunci am sperat că se va rezolva şi îl vor închide, şi nu vom mai avea probleme.

Proprietar magazin: Poliţia face dosare penale, pe care le trimite la parchet şi nu se mai întâmplă nimic. 

Şi cum hoţul neprins e negustor cinstit, omul poate să-şi facă aprovizionarea în continuare fără să plătească. Pentru că poliţiştii l-au identificat, au întocmit dosar penal pentru furt, dar tânărul, în vârstă de 20 de ani, este cercetat în stare de libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Lăpuș a jefuit același magazin de 5 ori, spre disperarea proprietarului: "Merge poliţia la el, dă din bunuri, tura asta n-a dat nimic"