Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr şi-a ucis părinţii în Braşov, apoi a sunat la 112 şi s-a autodenunţat. Abia se întorsese din Franţa, unde lucra la un restaurant

Dublă crimă oribilă, noaptea trecută, în oraşul Săcele din judeţul Braşov. Un tânăr şi-a omorât părinţii, iar azi dimineaţă, când a realizat ce a făcut, a sunat la 112 şi s-a autodenunţat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.02.2024, 19:08

Din primele informaţii, bărbatul care şi-a ucis mama şi tatăl în casă, noaptea trecută, se întorsese duminică din Franţa, unde muncea la un restaurant.

Vecinii cred că individul consuma alcool şi substanţe interzise. 

Dublă crimă în Braşov. Un tânăr şi-a ucis părinţii în casă

Potrivit IPJ Braşov, tânărul care şi-a omorât părinţii se află în custodia poliţiei.

Pe acelaşi subiect

"În această dimineață – 07 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți. 

Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale. Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului. Precizăm că persoana prezumată ca fiind autorul se află în custodia Poliției Brașov", au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Ancheta este în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr şi-a ucis părinţii în Braşov, apoi a sunat la 112 şi s-a autodenunţat. Abia se întorsese din Franţa, unde lucra la un restaurant