Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată din Vrancea își caută disperat copiii. Ultima dată, cei trei frațiori au fost văzuți într-un parc

Este alertă în județul Vrancea, după ce trei frați, două fete și un băiat, au fost dați dispăruți de tatăl lor. Copilașii au fost văzuți ultima oară ieri seară, într-un parc din comuna Ruginești. 

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 17:26

Vezi și

Trei frați din Vrancea, cu vârste de 10, 12 și 14 ani, au fost dați dispăruți de familie, în această dimineață. Tatăl lor a sunat la poliție, anunțând că minorii au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Ultima oară ar fi fost văzuți aseară, în jurul orei 21.00, într-un parc din comuna Ruginoasa.

La această oră, Diana (14 ani) și frații ei mai mici - Cosmina (12 ani) și Andrei (10 ani) sunt căutați de echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri.

"În această dimineață, ora 07:28, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați prin SNUAU 112 de către tatăl a trei minori cu vârstele de 10, 12 și 14 ani,(un băiat și două fete) din comuna Ruginești, cu privire la faptul că aceștia  nu au revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzuți în cursul serii precedente, în jurul orei 21.00, într-un parc din comuna Ruginești. Au fost constituite echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri care desfășoară activități de căutare a minorilor", transmit reprezentanții IPJ Vrancea.

Frații dispăruți în Vrancea, căutați de polițiști, jandarmi, pompieri și câini de urmă

Pe acelaşi subiect

La căutări participă și câinele de urmă.

Semnalmente Cosmina Elena Văsîi:

  • înălțime 1,50 m, greutate 45 kg, ochi căprui, ten deschis, păr negru, lung, fără semne particulare.

La momentul plecării, fetița în vârstă de 12 ani, era îmbrăcată cu un hanorac gri, pantaloni negri de trening, încălțată cu adidași de roz.

Semnalmente Diana Florentina Roman:

  • înălțime 1,64 m, greutate 64 kg, ten închis, având ca semn particular o cicatrice la mâna stângă provocată de o arsură.

La momentul plecării, minora de 14 ani era îmbrăcată cu o pereche de blugi culoare albastru deschis, tricou alb și încălțată cu o pereche de adidași negri.

Semnalmente Neculai Andrei Văsîi:

  • înălțime 1,55 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr scurt, negru, ten închis, având un semn  la nivelul nasului, în partea dreaptă, de tipul unei cicatrici.

La momentul plecării, băiatul în vârstă de 10 ani era îmbrăcat cu un  tricou alb, pantaloni scurți culoare roșie, încălțat cu adidași culoare verde deschis. 

Persoanele care pot oferi detalii despre cei trei minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tată din Vrancea își caută disperat copiii. Ultima dată, cei trei frațiori au fost văzuți într-un parc