Antena Meniu Search
x

Prima ipoteză a anchetatorilor în cazul poliţistului din Piteşti care şi-a omorât băieţelul, apoi s-a sinucis

Caz tulburător în Argeş! Un tată poliţist şi-a împuşcat mortal fiul de trei ani şi apoi s-a sinucis. Anchetatorii au o ipoteză pentru crima şocantă.

Vezi și

Caz tulburător în Argeş! Un tată poliţist şi-a împuşcat mortal fiul de trei ani şi apoi s-a sinucis. Anchetatorii au o ipoteză pentru crima şocantă. Tânărul ofiţer de la Combaterea Crimei Organizate voia să se răzbune pe mama copilului său, şi ea tot poliţist. Femeia îşi lăsase fiul câteva ore în grija tatălui. În ultima perioadă, însă, bărbatul era gelos şi disperat pentru că tânăra pe care o iubea încă din Academie a divorţat de el.  Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Scenele oribile au fost descoperite în jurul orei 15, într-un cartier din Piteşti. Chiar mama copilului de trei ani şi şapte luni a dat alarma. Venise să îşi ia fiul de la fostul ei soţ, unde îl lăsase de dimineaţă. Însă la întoarcere, uşa apartamentului era blocată, iar bărbatul nu mai răspundea la telefon. Speriată, tânăra a sunat la 112. 

Potrivit unor surse, trupul copilului a fost găsit într-o pungă. Lângă el, poliţistul lăsase un bilet de adio. Bărbatul îşi împuşcase fiul cu arma din dotare şi tot cu ea şi-a pus capăt zilelor. 

Marius Franţescu avea 29 de ani şi lucra de şapte ani în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Argeş. A fost coleg de promoţie cu cea care i-a devenit soţie. După absolvire, ea s-a angajat la Biroul de Investigare a Fraudelor financiare. Potrivit unor surse, ofiţerul ar fi devenit extrem de gelos după divorţ. O bănuia pe femeie că ar avea o relaţie cu un coleg de-al lor. Ba chiar ar fi ameninţat-o că va omorî copilul. 

O întreagă comunitate e în stare de şoc. Apropiaţii povestesc că, înainte de divorţ, poliţiştii formau o familie fericită. În timpul liber, ea se ocupa de blogul ei. Acolo scria despre viaţa de familie şi chiar posta fotografii din călătorii. Mama, tata şi copilul în acelaşi tablou perfect. 

Şefii poliţistului spun că era un angajat respectat. La începutul anului, trecuse cu brio de ultimul test psihologic. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat cu el. 

Cazul readuce în discuţie problema testărilor psihologice din cadrul Ministerului de Interne. Anul trecut, după demascarea poliţistului pedofil, experţii spuneau că examenele sunt infeciente şi nu pot dezvălui probleme de comportament grave. Aşa cum s-a dovedit şi în 2012, când un alt poliţist care a promovat testările a deschis focul într-un coafor din Capitală. Gheorghe Vlădan voia să se răzbune pe soţia lui. I-a luat şi ei viaţa, dar şi unei colege. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Prima ipoteză a anchetatorilor în cazul poliţistului din Piteşti care şi-a omorât băieţelul, apoi s-a sinucis