Antena Meniu Search
x

Video Un TIR care avea pe platformă 8 mașini noi s-a răsturnat într-un șanț din Hunedoara, apoi a luat foc. Toate autoturismele s-au făcut praf

Accident de proprorții pe un drum din Hunedoara. Un autovehicul format dintr-un cap tractor și o remorcă, care transporta opt mașini noi, s-a răsturnat într-un șanț pe DN7, în localitatea Gothatea, comuna hunedoreană Gurasada. În urma impactului, un incendiu puternic a izbucnit, toate cele opt mașini fiind distruse complet. 

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 17:18

Vezi și

Pompierii Secției  Ilia, care au acționat la începutul intervenției au fost sprijiniți cu echipaje și autospeciale de stingere sosite de la Detașamentul Deva și de la Garda de Intervenție Dobra. 

Nu au fost victime, iar conducătorul auto a refuzat transportul la spital.

Mașinile au fost distruse complet

Toate cele opt autoturisme au fost distruse, patru dintre ele fiind incendiate. Au fost, de asemenea, afectate gardul gospodăriei în apropierea căreia s-a produs accidentul, dar și acoperișul unei anexe a acesteia.

În urma intervenției celor 18 pompieri, care au acționat cu 4 autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare și o ambulanță SMURD, incendiul a fost lichidat înainte de a produce mai multe pagube materiale la gospodăria din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un TIR care avea pe platformă 8 mașini noi s-a răsturnat într-un șanț din Hunedoara, apoi a luat foc. Toate autoturismele s-au făcut praf