Antena Meniu Search
x

Un tramvai a intrat într-un autobuz, în Bucureşti, luni de dimineaţă

Un tramvai a intrat într-un autobuz, în Bucureşti, luni de dimineaţă. Accidentul a avut loc în zona Casei Presei, în faţa spitalului clinic CF2.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.11.2019, 09:52

Un tramvai a intrat într-un autobuz, în Bucureşti, luni de dimineaţă. Accidentul a avut loc în zona Casei Presei, în faţa spitalului clinic CF2.

Un tramvai car circula pe linia 41 a intrat într-un autobuz, luni de dimineaţă. Accidentul s-a petrecut în faţa spitalului CF2 şi până la această oră nu se cunosc informaţii legate de numărul eventualelor victime.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată luni dimineaţa timp de 70 de minute, în intervalul orar 5:55 - 7:05, după ce un tramvai care intra în staţie la Piaţa Presei Libere a lovit un autobuz oprit R 441.

 În urma acestui incident, singura persoană care se afla în autobuz a fost rănită şi a fost transportată la spitalul Elias pentru investigaţii complete, potrivit reprezentanţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

Aceştia au anunţat că au fost suplimentate autobuzele de pe linia 641 pentru preluarea călătorilor până la refacerea fluxului normal de circulaţie.

Linia 41 de tramvai, cu o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-întors), deserveşte zilnic în jur de 150.000 călători din 5 cartiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tramvai a intrat într-un autobuz, în Bucureşti, luni de dimineaţă