Antena Meniu Search
x

Video Unde au fost cele două fete din Hunedoara înainte de a se sinucide

Anchetă complicată în cazul ce celor două adolescente care s-au sinucis la Uricani. Erau eleve bune și nu s-au plâns nimănui că ar avea probleme. Poliţiştii încearcă să afle acum ce le-a determinat să-şi ia viaţa. Necropsia ar urma să arate dacă fetele au consumat sau nu, substanţe interzise înainte să recurgă la gestul extrem. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 11.12.2023, 14:33

Vezi și

Informaţii importante sunt aşteptate de la medicii legişti. Sunt gata necropsiile preliminare, dar au fost luate probe pentru testele toxicologice. Poliţişii vor să afle dacă cele două adolescente de 15 ani au consumat substanţe interzise sau alcool în seara tragediei.

Unde au fost cele două fete din Hunedoara înainte de a se sinucide

De altfel, ca să facă lumină în acest caz, poliţiştii din Hunedoara au deschis un dosar penal în care fac cercetări sub coordonarea unui procuror de pe lângă Judecătoria Petroşani. Astăzi, la poliţia din Lupeni se fac audieri pe bandă rulantă.

Pe lista celor audiaţi sunt părinţii fetelor, un pompier, care a fost de altfel primul la locul tragediei, împreună cu tatăl uneia dintre fete, colegi sau profesori. Vor fi audiaţi şi alţi tineri din anturajul celor două adolescente în prezenţa părinţilor şi a unui psiholog. 

Reamintim că Alexandra şi Georgiana, două fete de 15 ani, din Uricani, şi-au curmat viaţa împreună. Tragedia a şocat întreaga comunitate şi a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns. Într-un ultim mesaj, adolescentele s-au plâns că au fost victime ale bullyingului. Ancheta va stabili şi dacă au consumat substanţe interzise înainte să se urce pe acoperişul unei fabrici dezafectate. Psihologii îi îndeamnă pe părinţi să fie atenţi la schimbările de comportament ale copiilor şi să îi asculte.

Cu doar câteva ore înainte să-şi ia viaţa, cele două fete de 15 ani au petrecut împreună cu prietenii. Nimic nu părea să prevestească tragedia. La scurt timp după petrecere, cele două fete, care sunt din Uricani, au mers în Lupeni, în zona unei fabrici dezafectate. Înainte de a sări în gol, în jur de ora 5 după amiaza, una dintre fete şi-a sunat mama şi i-a spus unde este şi ce vrea să facă. Disperată, femeia a sunat la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Unde au fost cele două fete din Hunedoara înainte de a se sinucide