Antena Meniu Search
x

Video Unde vom avea petreceri în aer liber de Revelion. Piața Constituției din Capitală rămâne pustie și anul acesta, de Anul Nou

Nu vom avea Revelion 2022 în Piața Constituţiei, dar vom avea în Sectorul 3. Unele primării din ţară încep să se organizeze pentru a relua tradiţionala petrecere publică de Anul Nou, după un an de pauză impusă de pandemie.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 20:22

Vezi și

Aşa arăta Piaţa Constituţiei în anul 2019, de Revelion, atunci când aproape 100 de mii de oameni au venit să petreacă în stradă. Cu toţii s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare, au ascultat concertele şi au fost încântaţi de focul de artificii. Un an mai târziu, în 2020, atunci când restricţiile ne impuneau să stăm în case, locul simbol al distracţiei de Revelion a fost gol.

Revelion 2022: În București va fi organizat un eveniment în parcul Titan

Andreea Petrescu, reporter Observator: ”Va fi al doilea an consecutiv când acest loc va arăta în noaptea dintre ani fix aşa, pustiu. Şi asta pentru că autorităţile spun că nu vor organiza nimic în noaptea de Revelion. Dacă anul trecut au fost restricţii şi oamenii nu aveau voie să iasă din case pe timpul nopţii, anul acesta, primarul Nicuşor Dan a a anunţat că nu are timp să organizeze nici spectacole şi nici focuri de artificii şi se pare că nici nu există această intenţie”.

Singurul loc din Bucureşti unde este anunţat un eveniment public de Revelion 2022 este Sectorul 3. Autorităţile de acolo lucrează la un proict astfel încât în noaptea dintre ani bucureştenii să se poată bucura de un spectacol, care o să fie organizat în parcul Titan.

Pe acelaşi subiect

Concert și foc de artificii la Timișoara de Anul Nou

Eliminarea restricţiilor pe timpul nopţii a dat curaj şi altor administraţii locale din ţară.

Iulia Pop, reporter Observator: ”După un an de pauză, arădenii sunt aşteptaţi la un Revelion în stradă organizat de primărie cu muzică bună şi un spectaculos foc de artificii. Mai mulţi artişti locali dar şi un invitat special vor urca pe scena din Arad în noaptea dintre Ani”.

La Cluj Napoca, Baia Mare şi Suceava vor fi doar focuri de artificii de Revelion 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Unde vom avea petreceri în aer liber de Revelion. Piața Constituției din Capitală rămâne pustie și anul acesta, de Anul Nou