Antena Meniu Search
x

Foto Unul din bărbații care au murit încercând să o salveze pe adolescenta de 16 ani din Mamaia era chiar tatăl ei. Bianca a fost luată de valuri și dusă în larg

O zi de vacanță obișnuită care nu anunța nicio clipă tragedia ce avea să urmeze. Deși marea era învolburată și era arborat steagul galben, adică scăldatul este permis doar pentru cei mai buni înotători, Bianca se încumetă să intre în apă.

de Monica Palade

la 16.08.2023, 16:34

În scurt timp, adolescenta de 16 ani era purtată de valuri în larg. Este momentul disperării, când tatăl se aruncă în mare încercând să își salveze copila. Alături de el, alți doi bărbați. Se formează un lanț uman. Secundele se scurg, iar disperarea se citește pe chipurile celor care stau la mal și sunt martori muți la ce dramă se desfășoară chiar în fața lor.

Și-a văzut tatăl murind pentru ea

Dani, un tânăr care lucrează la baza nautică de pe plaja Cleopatra, a venit cu un skijet și a reușit să o scoată pe adolescenta de 16 ani din mare și să o aducă în siguranță pe uscat. În tot acest timp, cei trei bărbați, printre care și tatăl Biancăi, erau scoși inconștienți din apă de salvamari. S-au început manevrele de resuscitare, însă pentru ei nu s-a mai putut face nimic. Unul dintre bărbații care și-au pierdut viața fusese trimis în larg chiar de soția lui, care nu a bănuit nicio clipă că avea să fie ultima dată când îl vede în viață.

La rândul său fata a fost resuscitată și dusă la spital. Acum se află în afara oricărui pericol. Și-a văzut însă tatăl murind pentru ea și pe alți doi oameni care au plătit tributul mării. Toți s-au stins sub ochii celor dragi, care au văzut cum îi pierd pe cei dragi.

Știre realizată cu ajutorul infomațiilor furnizate de reporterul Observator Cristina Niță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Unul din bărbații care au murit încercând să o salveze pe adolescenta de 16 ani din Mamaia era chiar tatăl ei. Bianca a fost luată de valuri și dusă în larg