Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nunta anului în România? Un primar din Maramureş s-a căsătorit cu o cântăreaţă şi a făcut nunta cu 3000 de invitaţi, în 7 restaurante

Petrecere grandioasă în Maramureş! Vreo 3000 de oameni şi multe nume celebre au luat parte la nunta primarului din Ulmeni, care s-a căsătorit cu o cântăreaţă.

de Redactia Observator

la 29.10.2017 , 19:56

Petrecere grandioasă în Maramureş! Vreo trei mii de oameni şi multe nume celebre au luat parte la nunta primarului din Ulmeni. Edilul s-a căsătorit cu o cântăreaţă de muzică populară. Pentru că niciun local nu putea cuprinde atâţia invitaţi, nunta s-a ţinut în şapte restaurante, simultan, unde s-a transmis live. 

Mirele este primarul localităţii Ulmeni. Şi-a cunoscut aleasa pe scenă. Mireasa - Ioana Pricop - este artistă de muzică populară. 

Vezi și

Cea mai importantă zi din viaţa lor a început încă de la primele ore ale dimineţii. Însoţit de cele patru perechi de naşi, mirele şi-a luat mireasa de la casa părintească.

Pe acelaşi subiect

La un eveniment de un asemenea calibru totul a fost la superlativ. Cum s-au strâns peste 3000 de inivitaţi, petrecerea s-a ţinut în numai puţin de 7 săli ca să încapă toţi. Iar, pentru că vorbim de o singură nuntă, în fiecare locaţie s-a transmis în direct, pentru ca oaspeţii să nu rateze... niciun moment.

Printre invitaţii de seamă au fost şi nume... sonore.

Elena Udrea: Chiar mi-am dorit foarte mult să vin pentru că suntem prieteni, ne ştim de foarte mult timp, m-am bucurat să aflu că se căsătoresc, că sunt potriviţi, am văzut cu toţii cât de mult se iubesc, au avut un dans al mirilor pe o melodie superbă de dragoste, cântată chiar de mireasă.

Pentru miri, noaptea nunţii a fost o... provocare. Proaspeţii însurăţei au trecut pe la fiecare invitat în parte.

Ringurile de dans au fost pline până dimineaţă. Ospăţul... a fost şi el pe măsura evenimentului. A fost o nuntă în "şapte sate ca să se audă peste 70 de văi", exact cum şi-au dorit mirii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Nunta anului în România? Un primar din Maramureş s-a căsătorit cu o cântăreaţă şi a făcut nunta cu 3000 de invitaţi, în 7 restaurante