Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cursă nebună filmată în Galați, cu poliţia pe urmele contrabandiștilor (Video)

Imagini incredibile surprinse zilele trecute pe un drum din Galați. Maşini ale poliţiei au urmărit kilometri întregi două mașini de teren care transportau ilegal țigarete.

de Veronica Micu

la 17.03.2020 , 13:13

Maşini ale poliţiei au urmărit kilometri întregi două mașini de teren care transportau ilegal țigarete Cursă nebună filmată în Galați, cu poliţia pe urmele contrabandiștilor - Politia Romana

Imagini incredibile surprinse zilele trecute pe un drum din Galați. Maşini ale poliţiei au urmărit kilometri întregi două mașini de teren care transportau ilegal țigarete.

La data de 15 martie a.c., polițiștii Poliției Orașului Târgu Bujor și cei ai Postului de Poliție Băneasa au organizat un filtru în trafic, pe strada Grigore Hagiu, din orașul Târgu Bujor, existând informații cu privire la efectuarea unui transport ilegal de țigarete, cu două autoturisme de teren.

La vederea echipajelor de poliție, șoferii celor două vehicule au întors brusc și au continuat deplasarea, fără a ține cont de semnalele acustice și luminoase folosite pentru oprirea lor.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au plecat în urmărirea acestora și, după aproximativ 15 km, autoturismele în cauză au intrat pe un drum forestier, reușind să se îndepărteze de autospecialele poliției. 

În zona pădurii "Botul Chiscului", din extravilanul comunei Băneasa, polițiștii au găsit abandonate, în mai mulți saci și cutii din carton, 33 037 de pachete țigarete, diverse mărci, fără timbru de acciză.

La scurt timp, au fost identificate și cele două persoane aflate la volanul autoturismelor în cauză, doi bărbați, unul de 28 de ani, din localitatea Oancea, celălalt de 31 de ani, din localitatea Slobozia - Conachi.

Țigaretele depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind, în cauză, un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Cursă nebună filmată în Galați, cu poliţia pe urmele contrabandiștilor (Video)