Antena Meniu Search
x

Ursul apărut în Alba Iulia a provocat alertă în oraș

Este mobilizare generală la Alba-Iulia, după ce un urs s-a plimbat nestingherit ore întregi printr-un cartier. Zeci de jandarmi, vânători, dar şi localnici stau la pândă ca să-l tranchilizeze şi să-l prindă pe animalul care nu-i mai lasă să doarmă, de câteva nopţi.

de Redactia Observator

la 11.07.2019, 19:21

Vezi și

Este mobilizare generală la Alba-Iulia, după ce un urs s-a plimbat nestingherit ore întregi printr-un cartier. Zeci de jandarmi, vânători, dar şi localnici stau la pândă ca să-l tranchilizeze şi să-l prindă pe animalul care nu-i mai lasă să doarmă, de câteva nopţi. Acum două seri, sălbăticiunea a atacat un porc, apoi a vrut să intre şi în case. 

Înarmaţi, jandarmii şi vânătorii stau la pândă. Speră că găsească ursul şi să-l tranchilizeze. 

Nebunia s-a declanşat după ce o femeie a stat faţă în faţă cu ursul care a dat atacul la animalele din curtea ei. Căutările au fost reluate şi în această dimineaţă. 

În timp ce oamenii sunt îngrijoraţi, cineva a făcut o glumă. I-a creat ursului un cont de Facebook. Contul care era urmărit de aproape o sută de oameni, a fost însă şters după câteva ore. 

Acum două nopţi, numai o minune a făcut ca animalul să nu intre peste o femeie, în casă. Forţele de ordine au încercat să-l prindă dar au stârnit supărarea localnicilor.

Şi în Tuşnad oamenii sunt terorizaţi de urşi. Joi dimineaţă un urs a încercat să intre într-un hotel, dar s-a tăiat într-un geam. Acelaşi localnic spune că numărul urşilor care umblă nestingheriţi este foarte mare. Acum două zile un urs a intrat tot într-un hotel şi a mâncat 5 kg de carne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ursul apărut în Alba Iulia a provocat alertă în oraș