Antena Meniu Search
x

Urs filmat cum dă atacul la un hotel din Predeal. Distruge în câteva secunde o uşă de metal (Video)

Un urs de dimensiuni considerabile a intrat fără vreo grijă în curtea unui hotel plin cu turişti de pe Valea Prahovei, în căutare de mâncare. Turiştii n-au putut să facă altceva, decât să îl filmeze şi să anunţe autorităţile.

Atacul ursului la Predeal

Un urs de dimensiuni considerabile a intrat fără vreo grijă în curtea unui hotel plin cu turişti de pe Valea Prahovei, în căutare de mâncare.

Turiştii n-au putut să facă altceva, decât să îl filmeze şi să anunţe autorităţile.

Animalul a devastat cu o lovitură uşa metalică a unui container din metal din curtea hotelului, în care erau depozitate resturi menajere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul s-a petrecut la un hotel din Predeal. Ridicat în două labe şi cu celelalte două proptite ferm în uşa containerului, a continuat să împingă cu forţă, până în momentul în care a reuşit să pătrundă... nu a cedat încuietoarea, dar au făcut-o sudurile, panoul frontal al containerului fiind dislocat complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Urs filmat cum dă atacul la un hotel din Predeal. Distruge în câteva secunde o uşă de metal (Video)