Antena Meniu Search
x

Video Urs pe străzi, filmat la doar câţiva kilometri de Cluj-Napoca. Sălbăticiunea se plimbă nestingherită chiar pe mijlocul șoselei

Urşilor le plac plimbările, în special cele nocturne, şi nu se sfiesc să bage spaima în localnici. Un urs a fost surprins de un şofer, seara trecută, la doar câţiva kilometri de Cluj-Napoca. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:10

Vezi și

În imagini se vede cum sălbăticiunea se plimbă nestingherită chiar pe mijlocul unei străzi din comuna clujeană Baciu, localitatea Mera. Speriat de maşina care îl urmărea, animalul grăbeşte pasul, se mută pe marginea drumului, apoi se face nevăzut.

Oamenii nu îşi explică prezenţa urşilor, într-o zonă în care astfel de animale nu au fost întâlnite. 

Un bărbat a fost filmat în timp ce bate palma cu un urs, pe Transfăgărășan

Imaginile, devenite virale, surprind trei urşi care blochează un sens de mers. La un moment dat, unul dintre ei se apropie de o maşină, pericol ignorat de şofer care scoate mâna pe geam. 

Ursul, familiarizat la prima vedere cu oamenii, răspunde la gest, apoi se îndepărtează. Salvamontiştii avertizează însă că animalele sălbatice sunt imprevizibile şi pot ataca oricând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Urs pe străzi, filmat la doar câţiva kilometri de Cluj-Napoca. Sălbăticiunea se plimbă nestingherită chiar pe mijlocul șoselei