Antena Meniu Search
x

Video "Vă rog frumos scoateți-i, că sunt prietenii mei!" Filmul tragediei cu trei tineri morți în Mehedinți, într-o Kia spulberată de TIR. Șoferul de 19 ani ar fi intrat pe contrasens

Tragedie, seara trecută, pe o şosea din Mehedinţi. Două tinere de 18 şi 22 de ani, dar şi prietenul lor de 19 ani şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a lovit violent de un TIR. Potrivit primelor informaţii de vină ar fi fost şoferul începător, care ar fi încercat să depăşească pe linie continuă o maşină în care se aflau alţi prieteni. 

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 09:12

Vezi și

Accidentul s-a produs pe DN56 A, între localitățile Bucura şi Vânju Mare.

Un tânăr de 19 ani, șoferul autoturismului, și două tinere de 18, respectiv 22 de ani și-au pierdut viața, în urma impactului cu un TIR. 

Reporter - martori:

Când aţi ajuns ce aţi găsit?

Pe acelaşi subiect

Ce să găsim... Am încercat să spargem alea, să-i scoatem din maşină. Am spart geamurile. Nu aveai ce să scoţi. Şoferul sufla când am venit noi. Da, băiatul sufla. Dar am auzit că s-ar fi depăşit unul pe altul şi a intrat în faţă la TIR. 

Cu cine s-ar fi luat la întrecere?

Erau două maşini venite de la o zi onomastică, aşa spune fata pe care am găsit-o aici. Ea ne-a rugat "vă rog frumos scoateți-i, că sunt prietenii mei". 

Șoferul de 19 ani ar fi intrat pe linie continuă, încercând să depășească mașina unor prieteni

Pentru scoaterea victimelor din autoturism, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Plt. adj. Cristian Predoi: ISU Mehedinți: La faţa locului s-au găsit trei victime încarcerate, două de sex feminin, una de sex masculin. La o primă evaluare fără semne vitale, am intervenit pentru descarcerarea acestora, au fost preluate de doua echipaje SMURD şi doua SAJ-uri.

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat pe linie continuă, încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni, după care mașina sa s-a izbit violent de un TIR. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul şi a tras pe dreapta, însă efortul a fost în zadar. La fața locului, s-au deplasat echipaje multiple ale SAJ și ISU. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a putut face nimic pentru a salva viața victimelor.

Medic SAJ Mehedinți: O tragedie!

Amina Nicolicea, medic SAJ Mehedinți: Trei victime in SCR, E vorba despre trei tineri şi a patra e șoferul de TIR, pe care îl evaluăm acum. O tragedie! 

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ancuța Zaficu, Serviciul Rutier Mehedinți: În urma impactului au rezultat decesul a trei victime. În cauza s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cei trei tineri care au pierit în accident se îndreptau spre o petrecere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Vă rog frumos scoateți-i, că sunt prietenii mei!" Filmul tragediei cu trei tineri morți în Mehedinți, într-o Kia spulberată de TIR. Șoferul de 19 ani ar fi intrat pe contrasens