Antena Meniu Search
x

"Vă salut, am luat bacul". Ce notă ar fi obţinut Liviu, tânărul care a mers la examen după o noapte în cazinou

În urmă cu două săptămâni, la Observator, vă prezentam un tânăr absolvent de liceu care a mers să susţină una dintre probele examenului de Bacalaureat, după ce a petrecut o noapte în cazino. Astăzi, Liviu a aflat cât a obţinut la sesiunea din toamnă a examenului maturităţii.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.08.2022, 16:12

Liviu, tânărul care a mers la BAC după o noapte în cazinou
Liviu, tânărul care a mers la BAC după o noapte în cazinou - Arhivă

Îmbrăcat într-o bluză groasă, dar în pantaloni scurţi, cu două pixuri în buzunar şi cu buletinul în mână. Aşa a mers  Liviu, un tânăr din Bucureşti, la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Tânărul era încrezător şi spera la o notă cât mai mare, pentru că are planuri mari cu viaţa lui. 

Liviu: A fost destul de bine. Chiar a fost uşor, am scris vreo şase pagini cu tot cu subiectul III. Îmi iese media bine, oricum. La istorie am învăţat, am făcut meditaţii toată vara. Vreau să intru la SNSPA. Să intru în Parlament.

Ce notă ar fi luat Liviu la BAC

Ministerul Educaţiei a afişat astăzi notele pentru cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului, iar printre fericiţii care au fost admişi cu brio s-ar număra şi Liviu. Acesta ne-a anunţat pe Fii Observator că ar fi reuşit să obţină o notă de trecere la fiecare dintre materii, iar în final media lui ar fi fost de 6.65. Cea mai mare notă ar fi obţinut-o la proba de istorie, 8.65.

Liviu este doar unul dintre cei aproape 35.000 de elevi înscrişi la sesiunea de toamnă a bacalaureatului

Dintre cei care s-au înscris la această sesiune a bacalaureatului, peste 22.000 de candidaţi, adică aproape două treimi, au terminat liceul anul acesta. Dintre ei, peste 5.800 au dat BAC-ul pentru prima oară, ceea ce înseamnă că fie nu s-au prezentat la prima sesiune din diverse motive, fie nu au putut să se înscrie la examen din cauza corigenţelor sau mediilor neîncheiate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » "Vă salut, am luat bacul". Ce notă ar fi obţinut Liviu, tânărul care a mers la examen după o noapte în cazinou