Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa elevilor va umple pârtiile de ski din Braşov. Vremea perfectă a adus încă de ieri grupuri foarte mari de copii în staţiune

Vremea frumoasă, dar şi vacanţa elevilor face ca pârtiile să fie pline weekendul acesta. În ultimele zile, în Poiana Braşov a nins şi s-a depus un strat proaspăt de zăpadă, numai bun pentru iubitorii sporturilor de iarnă. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 17.02.2024, 10:02

Vezi și

Foarte mulţi turişti sunt aşteptaţi astăzi pentru că este şi vacanţă de schi a copiilor, încă de vineri sunt mulţi copii, multe grupuri, unii care învaţă să schieze, alţii se bucură de pârtiile numai bune din zona superioară a masivului Postăvaru şi de aici din staţiunea Poiana Braşov. Urmează două zile perfecte, potrivit prognozelor meteo, acum temperatura este de 0 grade Celsius aici în staţiunea Poiana Braşov, însă pe parcursul zilei temperatura va urca undeva la 6 grade.

Pe pârtii este zăpadă suficient de multă şi suficient de bine bătătorită astfel încât experienţa de schi să fie fără cusur. Tocmai am coborât din zona superioară a Masivului şi pârtiile sus sunt deschise toate începând cu ora 9, vor putea fi şi folosite. Au început probele la instalaţie de telegondolă, principala modalitate de a ajunge aici şi din staţiunea Poiana Braşov, din Postăvarul Înalt până la Poiana Braşov puteţi coborî pe toată lungimea a două pârtii, aici în Poiana Braşov sunt deschise în plus şi pârtiile pentru începători, Bradul şi Stadion, astel încât chiar dacă este aşteptată aglomeraţie în Poiana Braşov, acest lucru nu va schimba experienţa iubitorilor de sporturi de iarnă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Vacanţa elevilor va umple pârtiile de ski din Braşov. Vremea perfectă a adus încă de ieri grupuri foarte mari de copii în staţiune