Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu puternic în gara din Oraviţa, 4 vagoane ard cu flăcări uriaşe (Video)

Un incendiu puternic a izbucnit în gara din Oraviţa, iar 4 vagoane au fost cuprinse de flăcări puternice. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit imediat în gara din Oraviţa şi au declanşat procedurile pentru localizarea şi stingerea incendiului. Cauza focului este încă necunoscută.

de Cristian Ionescu

la 21.03.2019 , 22:34

Un incendiu puternic a izbucnit în gara din Oraviţa, iar 4 vagoane au fost cuprinse de flăcări puternice.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit imediat în gara din Oraviţa şi au declanşat procedurile pentru localizarea şi stingerea incendiului. Cauza focului este încă necunoscută.

Vagoane în flăcări în gara din Oraviţa

Vezi și

Flăcări înalte de câţiva metri au mistuit 4 vagoane de tren şi un fum gros s-a aşternut peste gara din Oraviţa, ia pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea incendiului.

"Este vorba despre 4 vagoane care au ars in totalitate. In momentul de fata avem echipajele acolo, se intervine pentru lichidare. Au ars 4 vagoane in totalitate. Colegii au reusit in scurt timp sa localizeze incendiul", au spus pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Caras-Severin.

Pompierii au reusit sa salveze alte 3 vagoane, doua de calatori si unul de marfa, aflate in apropierea celor cuprinse de flacari.

Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Incendiu puternic în gara din Oraviţa, 4 vagoane ard cu flăcări uriaşe (Video)