Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Val de mesaje sfâşietoare după moartea Cristinei Manea, tânăra mămică din Piteşti răpusă de cancer. "Puiuț micuț, ai rămas fără mami! Mi se rupe sufletul..."

Un val de mesaje emoţionante a invadat pagina de Facebook a Cristinei Manea, tânăra mamă din Piteşti care a murit din cauza cancer extrem de agresiv.

de Redactia Observator

la 11.01.2018 , 11:34

Un val de mesaje emoţionante a invadat pagina de Facebook a Cristinei Manea, tânăra mamă din Piteşti care a murit din cauza cancer extrem de agresiv.

"Copil frumos si minunat, sa fii de Dumnezeu binecuvantata. Ai ramas singurica, fara a ta mamica dar sa fii alaturi de taticul care sufera si el la fel de mult ca si tine. Copilule frumos, tu vei amintirea vie a mamei tale care a plecat prea devreme de langa voi. De langa tine care nici macar nu ai apucat sa te bucuri de ea si nici ea de tine. Imi pare rau pt voi ca ati ramas singurei dar sa stiti ca mama ta va fi mereu langa tine si al tau tatic si va avea grija sa fii fericita alaturi de tatal tau. Mereu sa o purtati in sufletul vostru si sa va o amintiti mereu cu mult drag. Dumbezeu sa o ierte" - Maria Adriana Paicu.

Articolul continuă după reclamă

"Ingeras sfant venit din cer pt mamica ta !!! De sus o sa te vegheze alaturi de Domnul cel Bun si o sa ai cel mai iubitor inger care v-a veghea neconditionat!" - Adelaida Adda.

"Condoleanțe familiei! Puiuț micuț ai rămas fără mami...of, Doamne Dumnezeule de ce se întâmplă toate astea, de ce o mămică așa de tânără ...Tati trebuie să aibă forțe, să aibă grijă de fetița lor și să o crească mare. Trist" - Ionella Ella.

"Doamne, mi se rupe sufletul când ma gândesc la fetiță, tătic, părinți....cata suferință....Bunul Dumnezeu sa aiba grija de toți, sa le aline durerea, iar la mami zbor lin printre îngeri" - Melania Claudia Doncilă.

"Condoleante si putere sa treceti peste aceasta nenorocire ...pui mic nici nu ai apucat sa te bucuri de mamica ta ...dar o sa te vegheze de sus" - Anamaria Chitu.

"Esti un ingeras frumos mamica ta va avea grija de tn si de tati tau ea va fi ingerul vostru de acum inainte ea va va pazi oriunde va fi cu voi copil frumos ...de o ora de cand citesc mesaje am fata plina in lacrimi,speram intro minune ca vei fi bine si sa fi langa fetita ta si familie Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet linistit si frumos" - Petronela Bunea.

Reamintim că tânăra Cristina Manea, de 23 de ani, din cartierul piteștean Trivale, a încetat din viaţă după ce s-a luptat cu o boală cruntă.

În vara anului trecut, Cristina Manea a adus pe lume o fetiță, pe Amelie, iar la scurt timp medicii i-au dat un diagnostic devastator: o formă rară de cancer.

Citeşte mai mult despre povestea cutremurătoare a Cristinei AICI

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Val de mesaje sfâşietoare după moartea Cristinei Manea, tânăra mămică din Piteşti răpusă de cancer. "Puiuț micuț, ai rămas fără mami! Mi se rupe sufletul..."