Antena Meniu Search
x

Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, doi ani la pupitrul matinalului

Prezentatorii Observatorului Matinal, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu aniversează doi ani de când moderează primul buletin de știri al zilei

Vezi și

Prezentatorii Observatorului Matinal, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu aniversează doi ani de când moderează primul buletin de știri al zilei

28 ianuarie, 2013, ora şase dimineaţa. Valentin şi Olivia vă spun, pentru prima dată "bună dimineaţa!", din platoul Observator. Încă de la primele minute de emisie în direct, chimia cuplului de prezentatori este evidentă.

Înainte de a ajunge în platoul Observator, însă, Valentin şi Olivia îşi încep dimineţile cu un ritual perfecţionat de-a lungul a 24 de luni. Cu cafeaua în mână, amândoi se întâlnesc la machiaj. Apoi, vin în redacţie şi se pun la curent cu desfăşurătorul de ştiri.

Orice detalii şi schimbări sunt discutate cu echipa redacţională.

O echipa tânără şi ambiţioasă, care se străduieşte să vă pună la curent în fiecare dimineaţă cu cele mai importante evenimente şi să vă facă să vă treziţi cu zâmbetul pe buze.

"Venirea voastra in echipa Observator a coincis cu o schimbare a echipei redactionale de pe Matinal si lucrul asta ne-a ajutat pe toti sa fim mai uniti de la inceput si am ajuns o echipa foarte bine sudata, funcţionăm foarte bine împreună".

Toată lumea ştie, însă, că atunci când te trezeşti dimineaţă nu eşti tocmai cea mai sociabilă persoană. Din acest motiv, echipa Observator Matinal a avut de trecut şi prin momente mai dificile.

Ultimele cinci minute înainte de intrarea în direct sunt petrecute cu punerea la punct a ultimelor amănunte, printre care şi selfie-ul pentru prietenii de pe reţelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, doi ani la pupitrul matinalului