Antena Meniu Search
x

Video Ucigaș de prostituate, sentință finală. Zidarul care a omorât-o pe Mariana va sta peste 30 de ani după gratii, în Italia

Carmine Ferrante, zidarul de 42 de ani din Vietri sul Mare, va trebui să execute peste 30 de ani de închisoare, după ce a fost condamnat definitiv pentru uciderea româncei Mariana Szekeres, infracțiune comisă la Salerno, și a bulgăroaicei Nikolova Temenuzhka, omorâtă la Pagani. Ambele crime au fost comise în 2016, în Italia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.02.2023, 13:18

Ucigaș de prostituate, sentință finală. Zidarul care a omorât-o pe Mariana va sta peste 30 de ani după gratii, în Italia - salernotoday.it / cronachesalerno.it

Mariana Szekeres, o tânără româncă de doar 19 ani, a fost ucisă în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai 2016, la periferia orașului Salerno, în timp ce bulgăroaica Nikolova Temenuzhka a fost omorâtă câteva luni mai tâzriu, în noaptea de 12 spre 13 august, la Pagani. 

Ambele aveau să fie sugrumate până la moarte. 

Potrivit publicației Il Mattino, bărbatul a fost apărat de avocații Agostino De Caro și Bernardina Russo. Pentru crima de la Salerno, Ferrante a fost identificat datorită unor investigații specifice, care au constatat prezența lui la locul dispariției fetei în acea noapte.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fel și în cazul omorului din Pagani, mașina lui Ferrante fiind identificată în zona de unde dispăruse bulgăroaica. În plus, două femei au spus l-au văzut pe individ în acea seară în compania victimei. 

Zilele trecute, la aproape 7 ani de la asasinate, Curtea de Casație a declarat recursul apărării inadmisibil, astfel că Ferrante va trebui să stea după gratii peste 30 de ani de închisoare, condamnarea bărbatului fiind definitivă.

Mariana a fost găsită pe un câmp, aproape decapitată

Românca de 19 ani Mariana Tudor Szekeres a fost găsită, într-o zi de mai 2016, pe un câmp de lângă Salerno, trupul ei fiind aproape în descompunere. 

Criminalul a strangulat-o pe tânără atât de violent, încât acesta a fost la un pas de o decapitată. Fata, care practica prostituţia în Italia, nu avea lângă ea acte, iar legiştii au prelevat probe ADN pentru a-i stabili cu exactitate identitatea. 

Mariana venise în Italia cu trei luni înainte să fie ucisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ucigaș de prostituate, sentință finală. Zidarul care a omorât-o pe Mariana va sta peste 30 de ani după gratii, în Italia