Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţia cere ajutor pentru Valentina, o fată de 15 ani dispărută în Bucureşti

Poliţia Capitalei a cerut ajutorul oamenilor pentru Valentina Cecilia Dincă, o fată în vârstă de 15 ani care a dispărut de două zile, în Bucureşti.

de Alin Tarnovschi

la 05.12.2019 , 13:09

Valentina Cecilia Dincă, fata dispărută în Bucureşti Valentina Cecilia Dincă, fata dispărută în Bucureşti - Poliţia Capitalei

Poliţia Capitalei a cerut ajutorul oamenilor pentru Valentina Cecilia Dincă, o fată în vârstă de 15 ani care a dispărut de două zile, în Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, Valentina, în vârstă de 15 ani, a dispărut marţi, 3 decembrie, în Sectorul 1 al Capitalei.

"Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 3 decembrie a.c., a plecat de pe raza sectorului 1 şi nu a revenit până în prezent.

Articolul continuă după reclamă

Minora dispărută se numeşte  DINCĂ CECILIA VALENTINA, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente:

Pe acelaşi subiect

Înălțime: 1,70 m, greutate 75 kg, ten alb, față ovală, păr lung, creţ, parțial vopsit blond-verzui, ochi căprui, constituţie atletică.

Semne particulare: cicatrici la nivelul antebrațelor și tatuaje pe membrul stâng. La data dispariției purta hanorac vişiniu, blugi negri, pantofi sport negri", se arată într-o informare a Poliţiei.

Toţi cei care au informaţii despre Valentina sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Poliţia cere ajutor pentru Valentina, o fată de 15 ani dispărută în Bucureşti