Antena Meniu Search
x

Foto Vântul puternic face ravagii în mai multe judeţe din ţară. Copaci căzuţi peste maşini şi acoperişuri smulse de vijelii

Vijeliile fac ravagii în mai multe zone din ţară. În Sibiu, Cluj şi Hunedoara, zeci de acoperişuri au fost smulse de vântul puternic. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea copacilor căzuţi peste maşini sau fire electrice, din cauza rafalelor, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 16:55

Vântul puternic face ravagii în mai multe judeţe din ţară. Copaci căzuţi peste maşini sau fire electrice şi acoperişuri smulse de vijelie
Vântul puternic face ravagii în mai multe judeţe din ţară. Copaci căzuţi peste maşini sau fire electrice şi acoperişuri smulse de vijelie - ISU Hunedoara, news.ro

În judeţul Sibiu, pompierii intervin, luni după-amiază, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu pentru a îndepărta un panou publicitar căzut din cauza vântului, în apropierea Facultăţii de Drept. Nu sunt înregistrate victime.

Zeci de acoperişuri smulse de rafalele puternice de vânt

Tot pe Calea Dumbrăvii, la intersecţia cu strada Mărăşeşti, se intervine după ce a fost semnalat pericolul de desprindere a acoperişului unei case, a transmis ISU Sibiu.

În cursul nopţii de duminică spre luni, pompierii sibieni au intervenit la intersecţia strazilor Oituz cu Aleea Buia pentru îndepărtarea unui gard care împrejmuia un şantier, panourile blocând accesul pe Aleea Buia. De asemenea, dimineaţa s-a intervenit în Piaţa Unirii cu o autospeciala de stingere şi o autoscara pentru îndepărtarea unor elemente de faţadă instabile.

Pe acelaşi subiect

Totodată, a fost îndepărtat material lemnos de la un balcon pe o suprafaţa de 50 de mp. 

Copaci căzuţi peste maşini în Hunedoara

Astfel, pompierii intervin în municipiul Deva, pe strada Moţilor, unde un arbore a căzut peste cablurile de curent electric, în localitatea Câmpu lui Neag, unde un brad căzut a rupt firele de curent electric, în localitatea Vulcan, unde un arbore a căzut peste un autoturism parcat în vecinătatea unui parc.  Din primele informaţii, în autoturism nu se aflau persoane.

Potrivit ISU Hunedoara, în localitatea Lupeni, bucăţi din acoperişul unui bloc dislocate de rafalele de vânt au căzut peste acoperişul unui alt bloc din apropiere. La acest caz pompierii intervin cu două autospeciale, autoscara mecanică şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Nu au fost raportate victime. 

De asemenea, un copac a căzut, luni, pe DN 13A Miercurea Ciuc-Praid, la ieşire din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Nu sunt persoane rănite, ori autovehicule avariate, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

În Cluj, un brad a fost doborât lângă un bloc de pe strada Anina, iar un alt copac peste mai multe autoturisme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Vântul puternic face ravagii în mai multe judeţe din ţară. Copaci căzuţi peste maşini şi acoperişuri smulse de vijelii