Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O vânzătoare din Vaslui, mamă a unei fetițe, și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste (Foto)

Simona Ionela Groza, o tânără de 32 de ani din orașul Murgeni, mamă a unei fetițe de 7 ani, și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste.

de Redactia Observator

la 24.02.2018 , 12:26

O vânzătoare din Vaslui, mamă a unei fetițe, și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste - Facebook

Simona Ionela Groza, o tânără de 32 de ani din orașul Murgeni, mamă a unei fetițe de 7 ani, și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste.

Angajată ca vânzătoare la un magazin din Murgeni, Simona a venit vineri dimineață la muncă și nimeni și nimic nu avea să prevestească nenorocirea ce avea să se întâmple.

Simona Groza i-a cerut patronului său să o lase să vândă la un alt magazin decât cel la care fusese angajată pentru că acesta se afla undeva în spatele primului magazin.

Articolul continuă după reclamă

După câteva ore, patronul a sunat-o să vină la primul magazin și văzând că femeia nu răspunde, a trimis un bărbat să o aducă.

Pe acelaşi subiect

Acesta s-a dus să vadă ce face tânăra, însă a avut parte de șocul vieții. Simona atârna de o funie, legată de creanga unui copac, cu un scaun răsturnat sub picioare.

Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit presei locale, Simona suferea de ceva timp de depresie din cauza părinților bărbatului cu care avea o fetiță în vârstă de șapte ani.

Aceștia nu o doreau ca noră pentru că Simona nu avea studii superioare, motiv pentru care bărbatul cu care avea un copil nu a luat-o de soție.

Simona nu a lăsat niciun bilet de adio înainte de a-și pune capăt zilelor. Poliția a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O vânzătoare din Vaslui, mamă a unei fetițe, și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste (Foto)