Antena Meniu Search
x

Mesajul dureros al Crinei, românca dispărută în mod misterios în Italia, pentru soțul ei și cei doi copii

Crina Vasilovici, tânăra româncă dispărută în mod misterios în Italia, mamă a doi copii gemeni, a transmis un mesaj dureros pentru familia ei.

Crina Vasilovici, tânăra româncă dispărută în mod misterios în Italia, mamă a doi copii gemeni, a transmis un mesaj dureros pentru familia ei.

La fix o lună de când a fost văzută ultima dată în viață, Crina Vasilovici și-a contactat familia care o caută cu disperare și le-a transmis un mesaj dureros.

Femeia în vârstă de 29 de ani a spus că este bine, dar că nu vrea să mai fie căutată. Ea a cerut în mod expres să nu mai fie contactată de familie, deoarece vrea să fie singură și să își facă o viață nouă.

Originară din Rădăuți, județul Suceava, Crina a dispărut din zona San Zaccaria, localitatea Ravenna (Italia) pe 23 ianuarie.

Pe acelaşi subiect

Mama tinerei a postat un mesaj disperat pe Facebook, împreună cu poza fiicei sale, și a cerut ajutor pentru ca aceasta să fie găsită.

Cazul Crinei Vasilovici a stârnit emoţie în rândul opiniei publice din Italia, cazul femeii intrând şi în atenţia televiziunilor din Peninsulă.

Crina Vasilovici, romanca disparuta in Italia, a transmis un mesaj dureros familiei si celor doi copii

Mama româncei a fost invitată la o emisiune de pe postul Rai 1, acolo unde a povestit totul despre fiica ei și a făcut un nou apel pentru găsirea Crinei.

O angajată a postului TV care a investigat cazul a dezvăluit că tânăra Crina Vasilovici ar fi câștigat, înainte cu două săptămâni să dispară, suma de 5.000 de euro într-un bar din Ravenna pe care obișnuia să-l frecventeze.

Tot în cadrul emisiunii de la Rai 1, o altă femeie a precizat că a auzit-o pe Crina vorbind cu un bărbat înainte să dispară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Mesajul dureros al Crinei, românca dispărută în mod misterios în Italia, pentru soțul ei și cei doi copii