Antena Meniu Search
x

Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică după ce a mers la furat din camioane cu un interlop. Reacţia manelistului

Vărul cântăreţului de muzică de petrecere Tzancă Uraganu a fost călcat de o maşină pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, în timp ce se pregătea să jefuiască un camion in mers. Metoda este veche şi inventată de temutul clan de interlopi Duduianu. Aşa au furat aceştia, în ultimii 20 de ani, de la baxuri de ţigări până la televizoare şi frigidere.   

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 09:46

Vezi și

Felix Velcu, vărul lui Tzancă Uraganu, este în stare critică la spital. Cântăreţul de muzică de petrecere a primit veşti rele de la spital. 

Tzancă Uraganul: "Este într-o stare foarte critică dar noi tot sperăm că Dumnezeu va face o minune şi va fi salvat. Este în comă indusă. A fost operat. În prima zi mi-au zis că nu pot să-l opereze pentru că este un risc foarte mare. Iar ulterior, după două trei zile l-au operat." 

Doar câteva oase i-au rămas întregi vărului lui Tzancă după ce a fost călcat de maşina din care încerca să pornească un jaf. 

Cristina Filip, reporter Observator: "Totul s-a întâmplat în toiul nopţii, aici pe A3, în apropiere de comuna Afumaţi. Vărul lui Tzancă trebuia să se sară de pe maşina în care se afla şi să se agaţe de remorca pe care voia să-l jefuiască. Cel mai probabil s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţi." 

Pe acelaşi subiect

Furtul din camioane, metoda "inventată" de clanul Duduianu

Maşina care l-a călcat pe vărul lui Tzancă era condusă de un interlop din clanul Duduianu. Furtul din camioane în mers a fost "inventat" chiar de interlopii Duduianu în anii 2000. Acum o folosesc hoţi din toată lumea. 

Mihai Pitulescu, fost şef al Directiei Investigaţii Criminale din IGPR: "Se urcau pe capota maşinii, se apropiau foarte mult tirul din mers. Maşinile folosite de ei erau maşini puternice şi prevătute  cu trapă. Ieşeau pe trapă pe capota maşinii, se ancorau cu o chingă şi după care deschideau uşile tirului şi aruncau produse. La început, metoda avea în vizor ţigări, după care au început cu telefoane mobile şi chiar au fost şi produse electronice sau electrocasnice mai mari, televizoare, maşini de spălat chiar."

Prima oară, interlopii au folosit metoda furtului din mers în Spania, unde plecaseră la furat. Apogeul a fost între anii 2008 şi 2012. De regulă, hoţii atacă pe porţiunile de drum cu denivelări sau unde sunt lucrări şi există limitări de viteză, însă nu se sfiiesc să atace la peste 100 de kilometri pe oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică după ce a mers la furat din camioane cu un interlop. Reacţia manelistului