Antena Meniu Search
x

Şase maşini distruse în Vaslui, după ce un şofer a schimbat banda de mers fără să se asigure

Carambol în municipiul Vaslui. Şase maşini au fost distruse după ce un şofer a schimbat banda de mers fără să se asigure. Maşina pe care o conducea avea volanul pe dreapta.

de Redactia Observator

la 04.12.2019, 11:00

Vezi și

Carambol în municipiul Vaslui. Şase maşini au fost distruse după ce un şofer a schimbat banda de mers fără să se asigure. Maşina pe care o conducea avea volanul pe dreapta.

A acroşat un autoturism în dreptul unui semafor, iar în urma impactului cele două autovehicule au fost proiectate în alte patru parcate pe marginea drumului. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt însemnate.

Accidentul s-a produs pe un bulevard din centrul Vasluiului, în jurul orei 20. Primele informaţii arată că şoferul de 28 de ani care a provocat carambolul a intrat brusc de pe prima pe a doua bandă, unde a acroşat o altă maşină. Deocamdată nu e clar dacă simpla neatenţie a fost de vină.

Impactul violent a proiectat cele două autovehicule în patru maşini parcate pe marginea drumului.

O adolescentă din maşina care a provocat accidentul a fost rănită uşor, dar a refuzat transportul la spital. Şi alte persoane au suferit atacuri de panică, dar nimeni nu a fost rănit grav.

Martorii i-ar fi reproşat conducătorului auto că avea viteză foarte mare şi că nu a vrut să încetinească în momentul în care a văzut că drumul se îngustează. Oamenii legii i-au testat pe cei doi şoferi implicaţi cu aparatul etilotest.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pagubele sunt însemnate. Cei doi şoferi au fost duşi la audieri de poliţişti, iar ancheta va stabili cine va plăti reparaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Şase maşini distruse în Vaslui, după ce un şofer a schimbat banda de mers fără să se asigure