Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bărbaţi din Vaslui, abia întorşi de la muncă, din Germania, au ucis un vecin care i-a cinstit cu vişinată

Doi vasluieni veniţi în concediu în România, din Germania, unde munceau, au ucis un consătean după ce acesta le-a făcut cinste cu vişnată, de bun venit.

de Redactia Observator

la 04.07.2018 , 23:02

Doi vasluieni veniţi în concediu în România, din Germania, unde munceau, au ucis un consătean după ce acesta le-a făcut cinste cu vişnată, de bun venit.

Criminalii, Gheorghe Bujor si Constantin Besa consumau băuturi alcoolice. Acolo a ajuns si victima care le-a făcut cinste cu visinată. Venise de acasă să-si ia, de la o fântână situată în fata magazinului, două găleti cu apă.

A intrat în magazin să-si cumpere pâine si ceva de mâncare si le-a făcut cinste celor doi criminali. O oră mai târziu cei doi aveau să-l omoare în bătaie. Când au văzut că aceasta nu mai mişcă, l-au aşezat pe bărbatul care murise în fund pe o bancă din statia de autobuz situată lângă magazin si apoi au plecat acasă.

Articolul continuă după reclamă

Pentru anchetatori, crima este una greu de explicat, în conditiile în care între cei trei nu au existat niciodată conflicte.

“Autorii crimei, împreună cu un martor, erau în interior si consumau băuturi alcoolice. Victima i-a întrebat dacă mai vor să bea o visinată si le-a făcut cinste. În jurul orei 19.00, persoana care vindea în interior i-a rugat să iasă afară, pe terasă, pentru că voia să închidă magazinul si să meargă acasă. Între cel mai tânăr dintre criminali si victimă a avut loc o discutie contradictorie pornită de la faptul că, în urmă cu mai bine de un an tânărul acuzat de crimă i-ar fi dat curent electric printr-o instalatie improvizată si victima l-ar fi reclamat. I-a dat apoi victimei un pumn în fată si aceasta a căzut la pământ. Victima a apucat să-i spună o singură dată să nu-l mai lovească, dar a fost apoi lovit cu genunchiul în zona capului. La un moment dat a intervenit si celălalt bărbat acuzat de crimă si ambii au lovit victima, de mai multe ori, cu picioarele. Conflictul a fost aplanat de către un martor care a intervenit si i-a oprit să-si mai lovească victima”, a declarat procurorul criminalist.

Cei doi criminali au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Tribunalul Vaslui a luat act de cererile depuse de cei doi criminali dar le-au respins, ca nefondate si au prelungit mandatul de arestare cu alte 30 de zile. Sentinta Tribunalului nu este definitivă si poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Vaslui, abia întorşi de la muncă, din Germania, au ucis un vecin care i-a cinstit cu vişinată