Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr vasluian a batjocorit o bătrână în plină stradă şi i-a luat singurii ei bănuţi. "Ţipam văleu, văleu, el nu zicea nimic" (Video)

Întâmplare şocantă în comuna Poieneşti din Vaslui. Un tânăr în vârstă de 30 de ani, beat criţă, a batjocorit o femeie de 70 de ani în plină stradă, apoi a jefuit-o. I-a luat singurii bani pe care îi mai avea.

de Redactia Observator

la 03.07.2018 , 07:44

Întâmplare şocantă în comuna Poieneşti din Vaslui. Un tânăr în vârstă de 30 de ani, beat criţă, a batjocorit o femeie de 70 de ani în plină stradă, apoi a jefuit-o. I-a luat singurii bani pe care îi mai avea.

Femeia a mers duminică, pentru câteva ore, la ziua comunei. În jurul orei 18.00, a pornit spre casă sprijinindu-se în băţ.

Povesteşte că nu era nimeni pe şosea, dar că la un moment dat a văzut un bărbat venind din urma sa. Nu i-a dat importanţă şi şi-a continuat drumul. În scurt timp, însă, individul a prins-o de haine, a trântit-o într-un şanţ şi de aici a târât-o în buruieni.

Articolul continuă după reclamă
Bătrâna din Poienești și-a plătit agresorul cu 15 lei, ca să o lase în pace

"M-a împins într-un şanţ. M-a târât. Baticul şi fusta mi-au rămas în drum, în stradă. Un papuc l-am pierdut aici, celalalt mai încolo, băţul mai încolo. Am început să ţip văleu, văleu. Mă trăgea ca pe un câine. Eu: văleu, văleu. El nu zicea nimic. Îl împingeam, să pot să-l dau jos. N-am reuşit!", a povestit femeia.

A reuşit să scape abia dupa ce i-a dat agresorului toţi banii pe care îi avea la ea. Plângând, cu hainele sfâșiate, plină de noroi și umilită, bătrâna și-a înfrânt rușinea și s-a dus țintă la postul de poliție, unde a povestit toată pățania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agresorul este un cunoscut al poliţiştilor. Tânărul a mai fost închis pentru viol, în 2008, victima la acea vreme fiind o minoră.

Agresorul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile şi riscă să petreacă ani buni după gratii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr vasluian a batjocorit o bătrână în plină stradă şi i-a luat singurii ei bănuţi. "Ţipam văleu, văleu, el nu zicea nimic" (Video)