Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de un an din Vatra Dornei a ars de vie după ce fratele ei s-a jucat cu jarul din sobă

Mama i-a lăsat singuri în casă şi a plecat să facă rost de mâncare pentru ei. Când s-a întors, din casă ieşea fum, iar fetiţa zăcea în pătuţ, fără suflare. 

de Redactia Observator

la 26.11.2018 , 13:57

Mama i-a lăsat singuri în casă şi a plecat să facă rost de mâncare pentru ei. Când s-a întors, din casă ieşea fum, iar fetiţa zăcea în pătuţ, fără suflare. 

Fetiţa de un an şi două luni era în pătuţul ei, când, în lipsa mamei, băieţelul de trei ani a provocat, fără să conştientizeze, o tragedie. Flăcările au cuprins patul de lemn, iar ambii fraţi au fost atinşi de foc.

Când s-a intors acasă şi a văzut fumul, mama s-a speriat aşa de tare încât a spart geamul cu piciorul ca să ajungă mai repede la cei doi copii. Fetiţa era însă moartă. Frăţiorul ei a scăpat cu viaţă şi a fost dus la spital, în Suceava.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama celor doi copii ar putea fi cercetată pentru neglijenţă. De două săptămâni, îi creştea singură, după ce tatăl lor a plecat să lucreze în Spania. Femeia şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi cât a mers să să ia mâncare de la un preot care obişnuia să o ajute.

Băiatul de doi ani şi opt luni a rămas deocamdată internat. La spital a ajuns şi mama lui, cu un atac de panică. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O fetiţă de un an din Vatra Dornei a ars de vie după ce fratele ei s-a jucat cu jarul din sobă