Antena Meniu Search
x

Video Vecinii, despre mama în casa căreia a fost găsit copilul în putrefacţie: "Este strigător la cer. Nu trebuia să-i lase fetiţa"

Vecinii femeii, în casa căreia a fost găsit[ fetiţa în stare de putrefacţie, sunt în stare de şoc de cele întâmplate.

de Monica Palade

la 29.06.2021, 14:36

Vezi și

Oamenii spun, însă, că era doar o chestiune de timp până a se întâmpla o tragedie şi că femeii nu ar fi trebuit să îi fie încredinţat copilul. 

Cunoscută pentru problemele sale psihice

"Din auzite şi din ce spunea dânsa avea probleme psihice, legile sunt prea permisibile. Nu ştiu cum statul a putut să-i încredinţeze copilul. Dânsa când a rămas însărcinată, trebuia să i se ia copilul de către stat, să fie crescut pentru că nu era capabilă să crească acest copil.

Da, se auzeau sunete, copilul plângea mai des. Noi avem birou pe partea cealaltă, când trecea pe stradă cu copilul şi copilul plângea, ea certa copilul. Au mai fost nişte incidente în care se auzeau foarte des scandaluri în bloc, cu ea. nu ştiu cu cine. Era scandal când era cu concubinul. Când a plecat el a aruncat cu farfurii în taxi, ca să nu plece", spune una dintre vecinele femeii. 

Pe acelaşi subiect

O alta spune că legea este mult prea permisivă şi că astfel de drame au loc din păcate. "Nu ştiam, doar aşa că trecea zilnic cu copilaşul în braţe, este strigător la cer. Legile nu sunt atât de dure pe cât ar trebui. Nu trebuia să încredinţeze un copil unei persoane cu probleme", spune o altă persoană din bloc. 

Copil găsit în putrefacţie într-un bloc din Cernavodă

Reamintim că un copil a fost găsit în putrefacţie într-un bloc din Cernavodă. Fetiţa, în vârstă de un an şi 10 luni, se afla într-o albie, înfăşurată în scutece şi celofan. 

Alerta a fost dată la 112, când rudele au sunat îngrijorate că mama copilului nu mai răspunde la telefon. Totodată, acestea au anunţat şi că femeia suferă de afecţiuni psihice şi că s-ar putea să se fi întâmplat ceva grav. Nu doar cu ea, dar şi cu fetiţa de aproape doi ani a femeii.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor funizate de reporterul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Vecinii, despre mama în casa căreia a fost găsit copilul în putrefacţie: "Este strigător la cer. Nu trebuia să-i lase fetiţa"