Antena Meniu Search
x

Copil de aproape doi ani, găsit în putrefacţie într-un apartament din Cernavodă

Un copil de aproape doi ani a fost găsit în putrefacţie într-un apartament din Cernavodă. Fetiţa, în vârstă de un an şi 10 luni, se afla într-o albie, înfăşurată în scutece şi celofan.

de Monica Palade

la 29.06.2021, 16:22

Vezi și

Alerta a fost dată la 112, când rudele au sunat îngrijorate că mama copilului nu mai răspunde la telefon. Totodată, acestea au anunţat şi că femeia suferă de afecţiuni psihice şi că s-ar putea să se fi întâmplat ceva grav. Nu doar cu ea, dar şi cu fetiţa de aproape doi ani a femeii.

Găsită în putrefacţie 

Când oamenii legii au ajuns la domiciliu tinerei de 29 de ani, aceasta a încercat să fugă. A fost şi momentul când poliţiştii au făcut şi descoperirea şocantă. Mama copilului se afla în acest moment în custodia poliţiei.

Copilul mort a fost identificat ca fiind fetiţa femeii, născută pe 31 august 2019.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

"Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că nepoata sa, de 1 an și 10 luni, ar lipsi de la domiciliul mamei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe mama copilului, de 29 de ani, care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locația în care s-ar afla minora.

Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliției orașului Cernavodă, pentru audieri.

În interiorul locuinței, polițiștii au identificat trupul neînsuflețit al copilului. Acesta va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru stabilirea situației de fapt.  Cercetările continuă".

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Copil de aproape doi ani, găsit în putrefacţie într-un apartament din Cernavodă