Meniu
Search
x

"Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna". Primele imagini cu bărbatul strivit sub maşina tânărului de 19 ani, în Mureş. Vasile avea acasă o fetiţă de 3 ani

Un bărbat de 42 de ani din Mureş a murit după ce un şofer de 19 ani a trecut cu maşina peste el, în timp ce încerca să fugă de la locul în care izbucnise un scandal. Vasile era din Sighişoara şi avea acasă o fetiţă de trei ani. 

De Redactia Observator la 20.08.2022, 17:38

Vasile F., în vârstă de 42 de ani se afla printre persoanele implicate în scandal. În momentul în care tânărul de 19 ani a încercat să fugă pentru a nu fi agresat, bărbatul a fost prins sub roţile maşinii.

A fost transportat la spital, însă a pierdut lupta cu viaţa, iar medicii nu au mai putut decât să declare decesul său.

Pe reţelele de socializare au început să apară şi primele mesaje de condoleanţe ale celor care l-au cunoscut pe bărbat. Îndureraţi de vestea tristă, aceştia îi aduc lui Vasile ultimele omagii în comentarii sau postări. 

- Dumnezeu să te odihnească in pace, unchiule!

- Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!

- Drum lin spre îngeri, Dumnezeu să te odihnească în pace, multă putere familiei şi pentru toata lumea care te iubea

Pe acelaşi subiect

Tragedie în parcarea unui restaurant

Totul s-a întâmplat în jurul orei 05:30. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în parcarea unui restaurant din Sighișoara, a avut loc un conflict spontan, cu implicarea mai multor persoane. 

Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat şi au constata că într-adevăr acolo a avut loc un scandal. Poliţiştii au stabilit că un tânăr, în încercarea de a scapa, s-a urcat într-un autoturism, pentru a pleca cu acesta, moment în care a accidentat doi bărbați, de 26 și 42 de ani. Martorii spun că şoferul a fost atacat de trei persoane, s-a speriat şi s-a urcat în maşină.

Victimele au fost transportate la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru al salva pe bărbatul de 42 de ani, astfel că în cazul lui a fost declarat decesul. Cel de-al doilea bărbat lovit a ajuns la spital cu traumatism la membrele inferioare,  gambe şi glezne, iar după două ore a fost externat.

Șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 19 ani, din județul Sibiu.Față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna". Primele imagini cu bărbatul strivit sub maşina tânărului de 19 ani, în Mureş. Vasile avea acasă o fetiţă de 3 ani

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022