Antena Meniu Search
x

Video Veselie și mâncare delicioasă la Bucharest Street Food Festival: burgeri, pizza, paste dar şi sushi sau paella

Gurmanzii din Capitală au avut azi unde să-şi facă poftele. La Bucharest Street Food Festival s-au gătit burgeri, pizza, paste dar şi sushi sau paella cu fructe de mare. Pretenţioşii au găsit și senvișuri cu pâine fără gluten sau preparate vegane. 

Claudiu Crăciunică
de Claudiu Crăciunică

la 09.09.2023, 20:31

Vezi și

Claudiu Crăciunică, reporter Observator: Mă aflu exact în centrul festivalului cu mâncare de pe bulevardul Kiseleff. Atât în spatele meu cât și în fața mea sunt camionete cu mâncare, iar aici se află scena centrală unde diseară de la ora opt va fi trupa R.O.A., iar de la ora nouă trupa Pixar Stelar. 

Bucătarii au pregătit tot felul de bunătați, iar mirosul i-a convins pe mulți să se aşeze cuminţi la coadă. Deserturile sunt bineînțeles la mare căutare și ele. Înghețata făcută pe loc atrage atenția tuturor, dar clătitele rămân în top. Şi pentru cei care au un regim de alimentație special există variante.

Festivalul este deschis și duminică între orele 11 și 23. Organizatorii au pregătit două scene unde au loc concerte, atât la prânz, cât și după lăsarea întunericului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Veselie și mâncare delicioasă la Bucharest Street Food Festival: burgeri, pizza, paste dar şi sushi sau paella