Antena Meniu Search
x

Video "Vezi că a venit după tine!" Ursoaică şi puiul ei, alungaţi cu bulgări de zăpadă, la Castelul Peleş. Mesaj RO-Alert

A fost avertizare prin RO-Alert, ieri, în Sinaia, după ce o ursoaică şi puiul ei au coborât în staţiune, în zona Castelului Peleş. 

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 08:27

Vezi și

O ursoaică şi puiul ei au coborât miercuri seară în staţiunea Sinaia, în zona Castelului Peleş. Jandarmii chemaţi în ajutor au alungat animalele cu bulgări de zăpadă. Urşii au fost zăriţi în staţiune de mai multe ori, în ultimele zile. Ieri, jandarmii au venit dotaţi şi cu o puşcă cu tranchilizant. Planul era ca animalele să fie adormite şi relocate, însă nu a mai putut fi pus în practică pentru că se lăsase deja întunericul. 

Urşi alungaţi cu bulgări de zăpadă, la Sinaia

"Vezi că a venit după tine!", se aude pe filmare. Jandarmii au folosit iniţial semnale luminoase şi acustice pentru a alunga urşii, însă metoda nu a funcţionat. Aşa că au aruncat cu bulgări după animalele care s-au retras, în cele din urmă, în pădure. Azi, jandarmii vor încerca din nou să tranchilizeze animalele, dacă le mai găsesc, şi să le relocheze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Vezi că a venit după tine!" Ursoaică şi puiul ei, alungaţi cu bulgări de zăpadă, la Castelul Peleş. Mesaj RO-Alert