Antena Meniu Search
x

Viceprimarul din Certeze, atacat cu un cuţit în sediul Primăriei

Viceprimarul din Certeze, județul Satu Mare, a fost atacat cu un cuțit chiar în sediul primăriei. Agresorul i-a lovit și pe primar și alte două persoane.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.07.2020, 17:19

Mașină de poliție în misiune
Viceprimarul localității Certeze a fost atacat și rănit cu un cuțit de un individ, în sediul primăriei - Observator/Foto de arhivă
  • Primarul din Certeze a fost lovit de individ.
  • Viceprimarul a fost rănit la mâna stângă.

Conform polițiștilor, un bărbat de 50 de ani este autorul agresiunii. L-a lovit pe primar, iar pe viceprimar l-a atacat cu cuțitul, rănindu-l la mâna stângă. Primarul a afirmat că ar fi vorba chiar despre un simpatizant.

”A venit foarte nervos în birou și la mine, că doar de câte ori ne-am băut cafeaua cu el în birou! Nu l-am înțeles ce a zis”, a spus primarul, într-o declarație telefonică pentru Observator.

Incidentul a fost confirmat într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

”Am fost sesizați in jurul orei 14.00 despre faptul că un bărbat de 50 de ani din Certeze, ar fi agresat alți 3 bărbați, in timp ce se afla in Primăria din loc Certeze iar pe o a patra  persoana ar fi ranit-o la mâna stângă cu un corp ascuțit. Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, se afirmă în comunicatul poliției.

Bărbatul care a comis agresiunea este acum cercetat.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile furnizate de corespondentul Observator în Maramureș, Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Viceprimarul din Certeze, atacat cu un cuţit în sediul Primăriei