Antena Meniu Search
x

Video Victor Becali este acuzat că a luat la bătaie un tânăr şofer în vârstă de 22 de ani, pe o stradă din Pipera. De la ce a pornit scandalul

Victor Becali este acuzat că ar fi sărit la bătaie astăzi, aproape de locuinţa sa din Pipera. Victima ar fi un şofer care i-ar fi blocat drumul spre casă.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 20.08.2022, 19:36

Vezi și

Vorbim despre un incident care a avut în această dimineaţă în cartierul Pipera, undeva în jurul orei 10:20. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a parcat pe o stradă destinată riveranilor, o stradă care duce spre vila lui Victor Becali. La un moment dat, acesta ar fi sunat la 112 şi a spus că a fost agresat de Victor Becali pe motiv că a staţionat în această zonă.

Un echipaj de Poliţie a venit în zonă, poliţiştii au discutat atât cu Victor Becali, cât şi cu tânărul de 22 de ani. Acesta din urmă nu a făcut plângere la poliţie până acum. Sunt două variante diferite. Victor Becali susţine că tânărul ar fi parcat aici fără niciun drept şi i-ar fi spus acestuia să plece de pe strada privată. Tânărul ar fi devenit brusc agresiv. Victor Becali spune că în niciun moment nu l-a agresat pe acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Victor Becali este acuzat că a luat la bătaie un tânăr şofer în vârstă de 22 de ani, pe o stradă din Pipera. De la ce a pornit scandalul