Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Victor Ponta candidează din nou la preşedinţie? Fostul premier a făcut dezvăluiri incredibile, în urmă cu puţin timp (Video)

Victor Ponta nu crede în varianta ca Laura Codruţa Kovesi să candideze la preşedinţia României, însă dă ca sigură candidatura lui Liviu Dragnea.

de Redactia Observator

la 03.03.2018 , 14:09

Victor Ponta candidează din nou la preşedinţie? Fostul premier a făcut dezvăluiri incredibile, în urmă cu puţin timp - Observator

Victor Ponta a făcut dezvăluiti incredibile la Antena3. A spus că nu crede în varianta ca Laura Codruţa Kovesi să candideze la preşedinţie, însă a dat ca sigură candidatura lui Liviu Dragnea.

Fostul premier spune că ipoteza potrivit căreia Iohannis ar fi dorit de Bruxellea în funcţia de preşedinte al Consiliului European i se pare interesantă, mai ales că nu îl vede pe actualul preşedinte al României foarte fericit în funcţia pe care o ocupă.

Victor Ponta spune că actuala şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, poate candida la prima funcţie în stat, însă nu o vede preşedinte.

Articolul continuă după reclamă

Fostul premier dă, însă, ca sigură, candidatura la preşedinţia României a actualului şef al PSD, Liviu Dragnea.

"Sigur va candida!", a declarat Victor Ponta, care a ţinut să precizeze că nu îl interesează o nouă candidatură la preşedinţie.

"Eu nu voi candida. După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, am văzut că nu se schimbă nimic în România. M-ar afecta să îmi vîd mama la DNA Ploieşti, să-mi văd soţia cercetată. Nu candidez. Sper să mă audă Dragnea şi statul paralel", a mărturisit fostul premier. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Victor Ponta candidează din nou la preşedinţie? Fostul premier a făcut dezvăluiri incredibile, în urmă cu puţin timp (Video)