Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video de la accidentul teribil din Sibiu. 32 de muncitori au fost răniţi, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat lângă aeroport

Un accident teribil s-a produs în această dimineaţă pe A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Sibiu. Un autobuz în care se aflau 33 de muncitori s-a răsturnat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

de Redactia Observator

la 09.07.2018 , 08:05

Un autobuz cu muncitori răsturnat în această dimineaţă la Sibiu, ieşirea spre aeroport. 32 de oameni au fost răniţi în accident, iar unul dintre ei este în stare foarte gravă. Vedeţi mai jos imagini chiar de la locul accidentului.

În urma accidentului, 26 de răniţi au fost transportaţi la spitalul judeţean, iar 6 la spitalul militar.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că o singură persoană este în stare gravă, restul fiind în afara oricărui pericol.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul accidentului de autobuz din Sibiu

Conform Poliţiei Judeţene Sibiu, şoferul unui autobuz care făcea o cursă pentru o societate şi în care se aflau 33 de pasageri a pierdut controlul direcţiei, iar autovehiculul a intrat în glisiera de pe partea stângă a drumului şi s-a răsturnat în afara şoselei.

32 de muncitori au fost răniţi, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat lângă aeroportul Sibiu

La faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean, precum şi o autospecială de descarcerare.

32 de muncitori au fost răniţi, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat lângă aeroportul Sibiu

Mai multe persoane au primit îngrijiri la faţa locului.

Reprezentanţii ISU au anunţat că, în total, 32 de oameni au fost duşi la spital. Astfel, 26 de persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Sibiu, iar celelalte şase la Spitalul Militar. 

32 de muncitori au fost răniţi, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat lângă aeroportul Sibiu

Ei au precizat că una dintre victime are un traumatism toracic, iar ceilalţi 31 de oameni preluaţi de ambulanţe au traumatisme minore.

La rândul său, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că, din primele informaţii, o singură persoană este în stare gravă, fiind transportată la spital, restul fiind în afara oricărui pericol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Video de la accidentul teribil din Sibiu. 32 de muncitori au fost răniţi, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat lângă aeroport