Antena Meniu Search
x

Video cu momentul impactului dintre un TIR şi o basculantă, pe autostrada Sibiu-Sebeş

Momentul impactului dintre un TIR şi o basculantă oprită pe banda de urgenţă, pe autostrada Sibiu-Sebeş, a fost filmat. Şoferul TIR-ului a rămas încarcerat în cabina făcută praf.

Momentul impactului dintre un TIR şi o basculantă oprită pe banda de urgenţă, pe autostrada Sibiu-Sebeş, a fost filmat. Şoferul TIR-ului a rămas încarcerat în cabina făcută praf.

Accident grav pe autostradă, un TIR  a lovit o autobasculantă ce staționa pe banda de urgență din cauza unor defecțiuni. În urma impactului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat și a fost grav rănit. 

"Pe fondul neatenției în conducere, șoferul unui ansamblu TIR condus pe direcția Sibiu – Sebeș, pe banda 1, a acroșat o autobasculantă staționată pe banda de urgență din cauza unor defecțiuni tehnice." a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Pe acelaşi subiect

În urma impactului care a fost extrem de violent, unul dintre șoferi a rămas încarcerat în cabină. "Un echipaj de descarcerare al ISU Sibiu și un echipaj SAJ au intervenit pe autostrada A1, pe sensul de mers către Sebeș, pentru salvarea și acordarea asistenței medicale unei persoane încarcerate într-un camion, urmare a producerii unui accident rutier. Bărbatul a fost descarcerat din camion, acuză dureri la coloana vertebrală și i se acordă îngrijiri medicale.", a declarat Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul rutier este îngreunat în zona producerii acidentului. Se circulă doar pe o singură bandă de mers până când va fi finalizată cercetarea la fața locului iar camioanele avariate vor fi ridicate de pe șosea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Video cu momentul impactului dintre un TIR şi o basculantă, pe autostrada Sibiu-Sebeş