Antena Meniu Search
x

VIDEO ŞOCANT. Momente DRAMATICE în timpul reţinerii unui primar: Localnicii s-au aruncat în faţa unei maşini

Incidente incredibile au avut loc în momentul reținerii primarului din oraşul Basarabeasca, din Republica Moldova, mai mulți susținători încercând să împiedice reținerea edilului.

Incidente incredibile au avut loc în momentul reținerii primarului din oraşul Basarabeasca, din Republica Moldova, mai mulți susținători încercând să împiedice reținerea edilului.

Unii dintre localnici s-au aruncat sub roțile mașinii cu numere MAI. De asemenea, zeci de polițiști au fost aduși la fața locului pentru a asigura ordinea publică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Primarul din Basarabeasca, Valentin Cimpoeș, a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit procurorilor, este vorba despre un caz de viol în care edilul ar fi ignorat demersurile poliției.

Mai exact, în perioada anilor 2015 – 2016, un bărbat de 45 de ani, domiciliat în oraşul Basarabeasca, a profitat de faptul că fiica sa de 13 ani se afla în îngrijirea sa, forţând-o să presteze periodic servicii sexuale contra plată.

Totodată, s-a stabilit că, în pofida cazurilor de abuz semnalizate în adresa autorităților locale, primăriei oraşului Basarabeasca, aceştia nu au inițiat măsuri de curmare şi prevenire a cazului dat, favorizând săvârşirea acțiunilor ilicite de suspect în privința minorei.

Unul din liderii Partidului Nostru, Ilian Cașu, a comentat incidentele pe Facebook: „Este vorba despre reținerea abuzivă și ilegală a primarului orașului Basarabeasca din partea PN, Valentin Cimpoeș, pentru faptul că nu a răspuns la niște petiții. Asta-i motivul oficial. În realitate, este vorba despre presiunile continue asupra primarilor Partidului Nostru din partea regimului banditesc. Este o acțiune de intimidare în ajunul Congresului V extraordinar al partidului. Noi, oricum, vom invinge!”

Anterior, forțele de ordine l-au reținut pe tatăl victimei și pe doi bărbați, beneficiari de serviciile sexuale cu minora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » VIDEO ŞOCANT. Momente DRAMATICE în timpul reţinerii unui primar: Localnicii s-au aruncat în faţa unei maşini