Antena Meniu Search
x

Viorica din Clejani, internată de săptămâna trecută la "Matei Balş". Artista a avut nevoie de oxigen: "Mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru"

Viorica din Clejani este internată de săptămâna trecută la "Matei Balş", artista fiind infectată cu Sars-Cov2.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 16:46

Viorica din Clejani, internată de săptămâna trecută la "Matei Balş". Artista a avut nevoie de oxigen: "Mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru"
- Facebook / Viorica si Ionita din Clejani

Potrivit unui mesaj postat de soţul său, Ioniţă, Viorica are nevoie de oxigen. Ioniţă din Clejani nu a oferit prea multe detalii despre starea soţiei sale, dar a postat un mesaj prin care îşi exprimă încrederea şi credinţa că Viorica va depăşi acest moment dificil.

"Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumā! Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toatā dragostea si recunostința noastră! Cu respect, Ioniţă!", a fost mesajul postat pe contul de Facebook de artist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Viorica din Clejani, internată de săptămâna trecută la "Matei Balş". Artista a avut nevoie de oxigen: "Mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru"