Antena Meniu Search
x

Video Visul unei femei din Alba de a ajuta câinii, ruinat peste noapte. Hoții au furat gardul adăpostului pe care îl construia din donații

Jaf la drumul mare în Hunedoara. Visul unei femei de a construi un adăpost pentru animale s-a năruit după ce plăcile de gard care urmau să fie montate, au dispărut fără urmă. Paguba este de 30.000 de lei, bani strânşi cu greu din donaţii. Femeia nu îşi poate explica de ce a căzut pradă hoţilor.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 08:08

Vezi și

O muncă de zece ani a fost irosită în doar câteva clipe. Crina Sturza iubeşte la nebunie animalele, şi visul ei cel mai mare a fost să construiască un adăpost pentru necuvântătoarele abandonate. Dorinţă ce a fost spulberată după ce plăcile de gard i-au fost furate.

Crina Sturza: "Pe la ora 11 am venit până aici şi pur şi simplu am venit pe drum, nu am realizat nimic. Gardul era la locul lui. Și când am pus ochii să deschid lacătul, nu exista lacătul. Şi atunci s-a produs declicul."

Toate plăcile de beton au fost atent demontate, iar stâlpii de susţinere au fost distruşi.

Crina Sturza: "După cum se poate vedea au lovit chiar. M-am uitat cu atenţie aproape la toţi stâlpii. Este undeva o îmbinare, unde se îmbină fier betonul. Exact în locurile alea au cam lovit. Cred că acolo este cel mai slab betonul."

Pe acelaşi subiect

Localnicii, șocați de gestul hoților

Paguba femeii este uriaşă - peste 30.000 de lei. Banii au fost strânşi cu greu din donaţii. Şi localnicii au rămas uimiţi de incident.

Localnic: "Nu îmi vine să cred că printre noi asemenea oameni când noi majoritatea încercăm să ajutăm căţeluşii prin donaţii şi să le oferim o căsuţă."

Localnic: "Sincer am rămas uimit de ceea ce s-a întâmplat în aceea locaţie. Comuna Băcia nu este o comună care se se confrunte cu astfel de furturi sau până la urma urmei de vandalizări, că au fost şi vandalizări."

Proprietara adăpostului a despus plângere şi oferă o recompensă în valoare de 500 de euro pentru orice informaţie care ar putea duce la depistarea hoţilor.

Bogdan Nițu, IJP Hunedoara: "În acest caz poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar de cercetare penală  întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat."

Poliţiştii îi caută şi la această oră pe făptaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Visul unei femei din Alba de a ajuta câinii, ruinat peste noapte. Hoții au furat gardul adăpostului pe care îl construia din donații