Antena Meniu Search
x

Video Vladimir Pustan jr., fost poliţist şi fiul unui cunoscut pastor din Beiuş, a fost arestat. Ar fi unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri din Bihor

Un fiu de pastor a ajuns în arestul poliţiei, suspectat că ar fi unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri din Bihor. Bărbatul de 31 de ani, care a lucrat în trecut şi ca poliţist, a fost reţinut în urma unor percheziţii ale direcţiei de combatere a criminalităţii organizate.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.01.2024, 14:48

Vezi și

Fiul lui Vladimir Pustan, un cunoscut şi controversat pastor din Beiuş, este inculpat pentru operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, iar alţi doi tineri din reţea sunt anchetaţi pentru trafic de droguri.

Fiul pastorului Vladimir Pustan şi alţi tineri, arestaţi pentru trafic de droguri

Cu toţii sunt acum după gratii, arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii au stabilit că în cele aproape 5 luni în care a funcţionat, reţeaua a vândut cantităţi mari de droguri, iar foare mulţi dintre clienţi erau minori. La cele 22 de percheziţii care au avut loc la începutul acestei săptămâni, oamenii legii au găsit droguri de tip canabis, cristal, ecstasy și 2MMC.

Au fost ridicate, de asemenea, sume de bani şi telefoane mobile. 

"La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii B.C.C.O. Oradea - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, au efectuat 22 de percheziții domiciliare, în județul Bihor, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați, de 31 și 25 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor și a unuia, de 25 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, bănuiți de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii. Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2023 – ianuarie 2024, aceștia ar fi deținut și ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de risc și mare risc și substanțe psihoactive (canabis, cristal, ecstasy și 2MMC), către consumatori din județul Bihor. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate diferite cantități de substanțe interzise, sume de bani, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă. În urma documentării activității infracționale, s-a dispus reținerea celor trei bărbați, iar, în cursul zilei de 23 ianuarie a.c.,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile", a transmis DIICOT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Vladimir Pustan jr., fost poliţist şi fiul unui cunoscut pastor din Beiuş, a fost arestat. Ar fi unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri din Bihor