Antena Meniu Search
x

Vloggerul Alexandru Bălan, zis Colo, anchetat după ce a instigat la agresiuni împotriva minorelor

Alexandru Bălan, zis Colo, un vlogger român cu peste 850.000 de urmăritori pe canalul său de YouTube, este vizat de o anchetă după ce ar fi instigat la violență împotriva minorelor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.06.2020, 09:27

Vloggerul Alexandru Bălan, zis Colo, anchetat după ce a instigat la agresiuni împotriva minorelor - constantadeazi.ro
  • Tânărul a afirmat că unele adolescente merită să fie agresate.
  • El și-a justificat afirmațiile prin faptul că fetele se îmbracă mult prea provocator.

Poliția Capitalei a deschis o anchetă pe numele lui Alexandru Balan, care a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

„În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on-line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, au precizat pentru Mediafax reprezentanții Poliției Capitalei.

Verificările au început după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, cu referire la adolescente, că unele dintre ele merită să fie agresate.

El a descris explicit cum ar batjocori fete minore justificându-se prin faptul că, în zilele noastre, acestea se îmbracă mult prea provocator.

"Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate", a mai spus Bălan în timpul stream-ului live.

Ulterior, într-un alt video postat pe YouTube, Alexandru Bălan și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute, spunând că "a fost o glumă extraordinar de proastă" și că "în goană după like-uri".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vloggerul Alexandru Bălan, zis Colo, anchetat după ce a instigat la agresiuni împotriva minorelor