Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 10 aprilie. Va fi rece afară, dar temperaturile urcă treptat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 10 aprilie. Vremea va rămâne rece pentru această dată calendaristică, însă temperatura aerului va fi în creștere. Potrivit meteorologilor români, valorile termice vor urca ușor pe parcursul acestui weekend.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 09.04.2021, 16:31

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de vineri spre sâmbătă se va menține deosebit de rece. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -11...-9 grade în estul Transilvaniei și 3...5 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat. Se va produce brumă pe arii extinse.

Vremea sâmbătă 10 aprilie 2021

Vremea va fi în continuare rece pentru această dată, chiar deosebit de rece dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țării. Temperatura aerului, în creștere ușoară, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 10 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, și minime ce se vor situa între -9...-7 grade în depresiunile intramontane și 6...8 grade în Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Cu totul izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață și, local în Transilvania și pe arii mai restrânse, mai ales în zonele deluroase, în celelalte regiuni, se va semnala brumă.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea se va încălzi, dar va fi încă rece pentru această dată, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea București

Vremea în București

Observator

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de -1...1 grad. Noaptea, vor fi condiții de brumă. Presiunea atmosferică va fi aproape stationara, la o valoare mai mare decat cea normala.

Vremea la munte

Valorile termice, deși în creștere ușoară față de intervalul anterior vor caracteriza în continuare o vreme rece pentru această dată, chiar deosebit de rece dimineața și noaptea.

Vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Cerul va fi variabil, mai mult senin seara și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vremea 10 aprilie. Va fi rece afară, dar temperaturile urcă treptat