Antena Meniu Search
x

Vremea pe 24 octombrie. Prognoza meteo anunţă scăderea temperaturilor în est

Vremea pe 24 octombrie 2019 marchează scăderea temperaturilor în partea de est a ţării, în timp ce în vest rămân ridicate. Maxima zilei va fi de 29 de grade în Banat.

de Redactia Observator

la 23.10.2019, 16:38

Principalele date meteo ale zilei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 24 octombrie în ţară

Joi, vremea se răceşte în partea de est a României, unde se vor semnala temperaturi apropiate mediei acestei perioade. Cauza acestei răciri este ceaţa, însoţită izolat de burniţă, care va fi prezentă în estul Munteniei, în Dobrogea şi în zonele de câmpie din Moldova.

De altfel, în Moldova, în aceste regiuni afectate de ceaţă, maximele zilei vor fi de doar 13 - 14 grade Celsius. În celelalte regiuni ale României va fi, în continuare, foarte cald pentru această parte a anului, mai ales în vestul ţării, unde cerul va fi senin. Temperaturile urcă în Banat şi sud-vestul Transilvaniei până la 29 de grade ziua. Vântul va sufla slab, până la moderat, doar cu unele intensificări în sudul Banatului.

Harta temperaturilor din 24 octombrie

Noaptea, temperaturile vor fi în general între 2 - 14 grade Celsius. În despresiunile din Carpaţii Orientali vor fi însă mai coborîte, până la zero grade. În schimb, în vest vor fi minime de 16 - 17 grade Celsius, transmite ANM.

Prognoza meteo în Bucureşti

Şi în Capitală vremea este într-o uşoară răcire faţă de zilele trecute, iar cauza principală va fi ceaţa, care se va semnala încă de noaptea. E posibil ca ceaţa să persiste până spre dimineaţa târzie. Temperaturile maxime în Bucureşti vor ajunge la 21 de grade, cu 4 mai puţin faţă de ziua precedentă. Minimele vor fi de aproximativ 8 - 10 grade. Vântul va sufla în general slab.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat cu informaţiile primite de redacţia Observator de la Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Vremea pe 24 octombrie. Prognoza meteo anunţă scăderea temperaturilor în est